A hiba bejelentése előtt, kérjük olvassa el az alább felsorolt leggyakoribb hibajelenségek okait!


Kérdés: Miért nem jelent meg 5 percen belül az átutalásom?

Válasz: Ha átutalt a bankszámlánkra és 5 percen belül nem látja a jóváírások között, akkor kérjük vegye figyelembe, hogy az átutalását a bankja csak az úgynevezett "banki nyitvartási órákon" belül írja jóvá a mi bankszámlánkon. Mi csak az átutalása megérkezését követően tudjuk jóváírni az átutalt összeget az Ön Abaqoos voucherén. A banki nyitvatartási órákat ide kattintva tekintheti meg.


Kérdés: Banki nyitvatartási időben utaltam/fizettem be, mégsem jelent meg az átutalásom... Miért?

Válasz: Amennyiben banki nyitvatartás alatt utalt vagy fizetett be és így sem írtuk jóvá a befizetését, akkor előfordulhat, hogy egyáltalán nem vagy hibásan írta be Ön vagy a banki ügyintéző a közlemény mezőbe az Abaqoos voucherének a felhasználónevét. Kérjük, ilyen esetben jelezze felénk, hogy mekkora összeget, milyen bankszámlaszámról és melyik bankszámlánkra utalta vagy milyen néven fizetet be a bankfiókban.


Kérdés: Rózsaszín csekken keresztül adtam fel a pénzt. Miért nem látom a feltöltésemet?

Válasz: A rózsaszínű csekkel (hivatalos nevén: belföldi postautalvány) történő befizetéséről a Magyar Posta 4-5 munkanappal később értesít minket, mint ahogy Ön a befizetést megtette. Ha rózsaszín csekken keresztül adta fel a pénzt, akkor ide kattintva talál útmutatót a további teendőkről.


További segítséget talál a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon.


Amennyiben kérdése van, problémájára nem talált választ vagy további segítséget igényel, akkor e-mailben vagy Abaqoos fiókjába belépve a Probléma bejelentés menüponton keresztül megteheti.

E-mail címünk: help@abaqoos.com